Вдъхновеният Лудогорец излиза за нов подвиг в ЛЕ срещу Бетис
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Родният представител се изправя срещу един от фаворитите за спечелването на втория по сила европейски клубен турнир!

След като през миналата седмица българският шампион Лудогорец победи сензационно в Разград италианския гранд Рома, днес “орлите” продължават участието си във втория кръг от груповата фаза на Лига Европа.

Там “зелените” ще се изправят срещу Бетис в Испания, като сблъсъкът между двата отбора на „Бенито Виямарин“ стартира в 22:00 часа.

[anwpfl-match match_id=”379554″ club_last=”” club_next=”” layout=”slim” sections=”” show_header=”1″]

Тимът от Андалусия заема първата позиция в група “С” към този момент след успеха над ХИК Хелзинки с 2:0 в първи кръг.

Футболистите на Мануел Пелегрини се представят на висота и в испанската Ла Лига, където “зелено-белите” има едва едно поражение в пет двубоя и то от шампиона Реал Мадрид на стадион „Сантяго Бернабеу“ с 1:2.

Както вече стана ясно, Лудогорец също започна по невероятен начин участието си в Лига Европа, а в родната Първа лига “орлите” по традиция се справят добре и понастоящем те все още нямат загуба.

За сблъсъка в Испания за Бетис няма да могат да вземат участие ключови футболисти като Набил Фекир, Хуанми, Виктор Камараса и Виктор Руис, а под сериозна въпросителна е и десният краен защитник Сабали.

Букмейкърът Betano.bg не дава големи шансове на Лудогорец за двубоя на „Бенито Виямарин“, като коефициентът за победа на българския първенец в срещата е 7.20 срещу 1.40 за домакините. Равенството пък е оценено на 4.75.

Ето и вероятните стартови състави на двата отбора:

Бетис: Браво, Рубиал, Гонзалес, Пецея, Миранда, Акуоку, Карвальо, Хоакин, Родри, Енрике, Жозе

Треньор: Мануел Пелегрини

Лудогорец: Падт, Фон Витри, Вердон, Недялков, Сисиньо, Пьотровски, Шоу, Текпетей, Каули, Десподов, Тиаго

Треньор: Анте Шимунджа