google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Кокала смята, че присъствието на Бербатов стресира нападателите на Етър

Известният с откритостта си Емил Велев разкритикува остро работата на наставника на ЦСКА София Бруно Акрапович.

Според него именно босненецът е главният виновник за неубедителното представяне на отбора в последно време, подчертвайки че неговата тактика не позволява на имаче класни играчи да се изявят.

“Бруно Акрапович е посредствен треньор, няма друга причина за играта на ЦСКА,” коментира Кокала. “Срещу Берое излязоха за 0:0 отзад, а напред – каквото стане.

“Показва го и статистиката – първият им удар в очертанията на вратата беше в края на мача. Как с такава игра ще мислиш за шампионска титла?!

“Но ние нали сме чуждопоклонници, все хвалим треньорите, които не са родени в България. На „Армията“ има много добри футболисти, но Бруно ги убива с неговата тактика и подредба на терена.

“Да не говорим, че и кучетата разбраха тактиката му, която впрочем и в Локомотив Пд беше същата, но там го покриваха късметът и класата на Димитър Илиев.”

Велев коментира пред Гонг и останалите мачове в кръга на Efbet Лига.

“Пестелив Локомотив Пловдив излъга Арда, не го надигра. Мачът в Кърджали беше равностоен, но късметът и Митко Илиев бяха достатъчни за победата.

“За пореден път той показа, че е играчът-отбор, макар че Локомотив има още трима национали. Не е учудващо, все пак Ясен Петров е от Пловдив.

“Арда сами са си виновни – допуснаха изключително глупав втори гол, който реши изхода. Друг фактор, който допринесе за загубата, беше прекаленият респект, който домакините показаха към съперника.”

Велев заяви, че Етър продължава да плаща скъпо за неумението да материализира създадените голови положения.

“Етър имаше повече голови положения срещу Ботев Пловид, но равенството беше заслужено,” заяви някогашният безкомпромисен халф на Левски.

“Когато не можеш да вкарваш, не заслужаваш да биеш, колкото и ситуации да създаваш пред вратата на съперника. А и само желание не е достатъчно.

“Имам чувството, че присъствието на Бербатов в Търново е наляло гипс в краката на нападателите. Притесняват се да не се изложат пред него и това носи допълнително напрежение.”