Величков: Изхвърлям Михайлов от достъп до всички стадиони
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Членът на екипа на Димитър Бербатов с гневно писмо към сегашния шеф на БФС

Членът на на екипа на Димитър Бербатов в борбата за президентския пост на БФС – Петър Величков коментира решението на Дисциплинарната комисия на БФС, която взе решение да го изключи от всякакви функции в системата на БФС за срок от 3 години.

Ето какво написа Величков:

„Искрено се забавлявам с тези аматьори. Един Конгрес не могат да отменят като хората, после някой им е виновен заради собствената им некомпетентност и некадърност. Всички виждаме докъде доведоха българския футбол. Сега го вкараха в някаква безпрецедентна ситуация заради стремежа им да останат на власт, след като нито клубовете, нито футболната общественост ги иска. Да припомня ли, че общественото НЕОДОБРЕНИЕ на Михайлов и “топ” мениджърските му възможности е 98% ? Свикан легитимно Конгрес се опитаха да отменят извън всякакви срокове, извън устава и закона. После клубовете, които успяха да издигнат свой делегат, независимо от цялата дезинформация, с която БФС се опита да ги спре, се явиха на този Конгрес и изритаха Михайлов от футболната Федерация. Доста жалко и достойно за съжаление фиаско на Михайлов. Ще му кажа следното на Михайлов – “Пет пари не давам за нелепите ти решения. Ти вече си никой в българския футбол. Дори футболистът Михайлов се самоизтри от картата. Няма те, кръгла нула си, приятелю.”

Никои решения на Михайлов и Изпълкомът му нямат никаква юридическа стойност, докато компетентните органи не се произнесат по проведения по Устав и закон конгрес на 18.03.22. Ето защо тази сбирка вчера в Бояна е била една говорилня и чесане на егото на Михайлов.

И накрая ще завърша. Понеже ме ядосаха аз изхвърлям Михайлов от Българския футбол до живот, както и му налагам забрана за достъп до всички стадиони в България.

А сега сериозно. Понеже ме ядоса ще му кажа на Бившия президент. Конгрес на 20.05.22 няма да има. Запомни го добре. Не заради друго, а защото си некомпетентен и много далеч от квалификацията за позицията, която заемаше 16 години напълно нелепо“, бе позицията на Петър Величков.