google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Радвам на резултатите на ЦСКА, подобряват се нещата, отборът вече има изграден облик", споделя Димитров

Бившият футболист на ЦСКА Велизар Димитров, който в момента е изпълнителен директор на Миньор Перник, а преди това бе на работа на “Българска армия”, заяви, че при раздялата му с “червените” не е имало никаква драма и пожела на отбора да вдигне шампионската титла през този сезон.

“С Гриша Ганчев се разделихме по най-добрия начин. Случи се нещо, което е нормално във футбола. Хора идват, хора си отиват. Няма никаква драма. Пожелавам на клуба само успех и дай Боже да станат шампиони тази година”, заяви Димитров за dsport.

“В момента привличане на юноши на ЦСКА, за да трупат опит, не стои на дневен ред. Селекцията ни е почти готова, изчакваме отговор от две момчета. Но за в бъдеще защо не? Има доста момчета, които не взимат участие в първия отбор на ЦСКА и ще са ни полезни. Сега обаче не мислим по този въпрос. Април-май, когато стане ясно кои ще напускат, ще се мисли по-сериозно по подсилването на тима, за да може следващата година да атакуваме промоция в елита”, продължи изпълнителният директор на Миньор Перник.

“Моето предпочитание е да не давам оценки за ЦСКА, тъй като вече не работя в клуба. Като фен на отбора се радвам на резултатите, подобряват се нещата, отборът вече има изграден облик и дано продължават по същия начин”, добави бившият играч на “армейците”.