Венци Стефанов е доволен от идването на Бакеро в Славия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Той е име, което е допринесло и за изграждането на Христо Стоичков. Щом може да помогне на Стоичков, ще помогне и на нашите деца.

Президентът на Славия – Венцеслав Стефанов, е щастлив от привличането на новия старши треньор на Славия Хосе Мари Бакеро, който бе представен официално днес. Той е повече от сигурен, че новият треньор ще играе важна роля в изграждането на силен състав на “белите”.

“Такъв човек не се нуждае от представяне, знаете кой е. Хората са дошли да работят и аз се радвам, че моите колеги ми повярваха и поканихме такъв треньор, който няма нужда от представяне и коментари. Да очакваме само добри игри от Славия, за да се научат нашите футболисти. Ако наблюдавате някоя негова тренировка, ще видите, че е по-различна от тези, които са при нас. Убеден съм, че и резултатите ще дойдат. Той иска да се даде шанс на българските футболисти да израстват”, каза Стефанов пред медиите, дошли за пресконференцията.

“Бакеро не пожела да води други футболисти. Просто каза, че ще работи с това, което има. Ще има едно-две нови попълнения, но съм убеден, че българските футболисти имат качества и с работа ще се постигнат резултати. Той е име, което е допринесло и за изграждането на Христо Стоичков. Щом може да помогне на Стоичков, ще помогне и на нашите деца. Той помогна много на Мартин Георгиев да се адаптира и да работи в Барселона. Там видях какви грижи се полагат за младите. Съвсем малко да успеем да приложим и тук, успехите ще дойдат”, коментира още.