Венци Стефанов: Левскарите не заслужават такъв резил
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Президентът на Славия Венци Стефанов коментира ситуацията в Левски пред „Спортал“. Шефът на „белите“ сподели, че феновете на „сините“ не заслужават това, което им се случва. Той определи последните събития около „Герена“ като „цигания“.

„На „Герена“ станаха много големи цигании. Обърнаха го на …. В един отбор не трябва да се случват подобни неща. Грозна картинка, много грозна работа – Гошо, Тошо Пешо… Пълна порнография! Феновете на Левски не ме харесват, но ще кажа, че те не заслужават подобен резил, такава цигания!“ – каза Стефанов.

„Нека да седнат като нормални хора и да се разберат – вчера този, утре онзи, привържениците трябва да се събират. Дано всичко завърши добре, но борчовете са си борчове“ – продължи колоритния футболен деятел.

„И за кьоравия е ясно, че при нас в Славия няма дългове. Разполагаме се според нашата черга. В другите отбори обаче не се работи по този начин и това е видно. Няма значение дали е Левски, ЦСКА или Славия, важното е всички да сме на равни нога. Не може едните да работят скромно, според възможностите си, а другите да карат с кредити. За кокошка няма прошка, за милиони няма закони!“ – завърши в свой стил Венцислав Стефанов.