Венци Стефанов отговори на Бербатов – епизод пореден
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Президентът на Славия отново не остана длъжен на бившия нападател и Христо Порточанов

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред “Спортал” написаното от бившият капитан и най-добрия голмайстор в историята на националния отбор Димитър Бербатов по негов адрес. Вчера бившата звезда на Манчестър Юнайтед отговори на Стефанов, че е дал нещо на ЦСКА и Пирин (Благоевград) – милиони евро за “червените” и стотици хиляди евро за “орлетата” от трансферите му в чужбина.

“Това момче явно не разбира какво имам предвид. Не става дума за даването от един клуб на друг клуб. Това, че Байер и Тотнъм са дали пари на ЦСКА няма общо. В песента на Емил Димитров се пее да си дал на гладния, става дума за човещина, за доброта. Колко пъти в последните години Бербатов е бил на стадиона в Благоевград? На “Армията” колко пъти е ходил? Лесно е да слизаш от хеликоптера със Стоичков. Лични пари, лични пари – това питам! Какво е дал от своя джоб Митко? Това питам. На кого е помогнал лично като човек? Байер дал на ЦСКА – е, нормално, той от ЦСКА тръгна, остава да го вземат без пари. За човещината питам, ама явно той не го разбира. Първите седем годинки си казват думата…”, заяви Стефанов.

Прочетох и написаното от Порточанов… Боже, боже, боже, боже, боже, боже, боже, боже…. Искам да посъветвам Ичо да отиде на лекар и да се прегледа. Нищо чудно да кара някоя инфекция. За какъв Костинброд говори? Какво намеква? Смях! Ичо, иди на лекар! Явно имаш и проблеми с паметта, едни хора от Изпълкома си споменал, други – не. Нещо се е объркал явно. Думи нямам, ха-ха. Порточанов…”, каза босът на най-стария столичен клуб.