Добави коментар
"Добре е всички български отбори да вървят напред в евротурнирите", категоричен е култовият собственик на Славия.

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира вчерашната победа на „белите“ над Пирин, както и представянето на родните отбори в евротурнирите.

Босът на най-стария столичен клуб изрази мнение, че Лудогорец отново ще е шампион, а тимът на ЦСКА няма да е сред фаворитите в първенството.

Стефанов призна, че в последните дни съставът на Левски се е засилил и коментира отлагането на мачовете на „сините“ в Първа лига.

„Добър мач за нас в Благоевград. Особено първото полувреме. След почивката Пирин остана с човек по-малко и момчетата трябваше да натиснат газта и да решат мача, но не се получи точно така. Целта е по-добро класиране спрямо миналия сезон. Като цяло добро начало за нас, но нивата е дълга“, заяви Стефанов пред „Спортал“.

„Лудогорец пак е фаворит за титлата. Да, сега продават някои от най-добрите си играчи – в Бразилия, в Япония, но това не е нещо чак толкова странно. Нали знаете – като ти дават пари, взимай. През годините имаха чуждестранни футболисти, които седяха в Разград по две-три години, а после си тръгваха без пари. Тази, които сега си тръгнаха, ще бъдат заместени от други добри състезатели“, продължи босът на Славия.

„Виждам един силен Левски, който сериозно се засили в последно време. Трябва да признаем, че отстраняване на ПАОК е един много сериозен техен успех. За всеки, свързан по някакъв начин с българския футбол, е добре всички български отбори да вървят напред в евротурнирите. За отложените мачове на Левски в първенството ще кажа, че ако това става без съгласието на противника, хич не е правилно. Иначе – няма проблем. Да знаете, че със „сини“ журналисти трудно се спори, те винаги изкарват синьото от правилната страна“.

„Отборът на ЦСКА дотук не впечатлява и мисля, че няма да бъде сред фаворитите в първенството. Разбира се, както вече казах, първенството е в началото си, има още много време дори до неговото преполовяване, но това са първоначалните ми впечатления от ЦСКА. Ботев (Пловдив) започна много слабо сезона и логично отпадна от кипърците. Но всичко това се очакваше. Ботев без Тодор Неделев е това, което е в момента. Нормално“, каза още Венци Стефанов.

Добави коментар
Гласувай:
5/5 - 12 гласували