Венци Стефанов пред Palms Bet: Славия няма да изпадне!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Тези, които говорят за обръщалки и палачинки, да си пият лекарствата"

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е категоричен, че неговият отбор по никакъв начин не е участвал в некоректни срещи. Шефът на „белите“ посъветва всички, които говорят за “обръщалки” и “палачинки”, да си пият лекарствата.

“Славия под никаква форма с никого няма да влиза в подобни компромиси. Много е гадно е като започнат да говорят за обръщалки и палачинки. Това са болни мозъци и са много прости. Представяш ли си да накараш треньорът или футболистите да правят такива неща. Нека да посочат един футболист, който го е правил. Имаше такива хора във футбола, но те минаха и заминаха. Като чуя за такива работи и се нервирам. Като ги говорят тея неща, да си пият лекарствата”, каза босът на столичани в предаването “Игра в центъра” на уебсайта на Palms Bet.

“Бялата Славия е добре. Тя е била и ще си остане любов. Това, че в момента не сме на най-доброто място е отделен въпрос, но от девето до 14-о място всички са събрани на няколко точки. Добре сме, не се радвайте. Огромна грижа е да си ръководител. Тези, които стоят отстрани си мислят, че щракаш с пръсти и всички става. Трябва да се грижиш за всички хора да са осигурени, да им е платено и да могат съвестно да си вършат работата. От футбол не може да се печели в условията, които са в България. Може Лудогорец някоя и друга година да е бил на печалба, но като се тегли чертата като цяло няма как да е”, каза Венци.

“Аз не съм освобождавал Загорчич, до последно се опитвах да го задържа. Той сам обясни, че го е направил по свое желание и е искал да си отиде вкъщи. В крайна сметка всички имаме семейства и си има свой собствен душевен мир. Сривът започна, когато беше той. Изведнъж изпусна нервите си, не знам защо. Щях да взема Иван Колев, защото с него започнахме подновяването на отбора. Тарханов пък е създал много малди футболисти. На подготовката в Турция взе девет юноши. Ако бяхме на 7-8 място, никога нямаше да вземем чужденец. Сега обаче имаме нужда от опитност. Славия няма да изпадне и ще налагаме млади футболисти. Ние сме българи и е крайно време нашите играчи да започнат да бъдат ценени в Европа. Нашите отбори са пълни с бежанци”, допълни босът на Славия.

“Аз пари от феновете на Славия не съм искал, за разлика от Левски. Мен не държа да ме обичат, искам да обичат Славия. Загубите в контролите не ме притесняват. Играхме с пет руски отбора и Войводина (Нови Сад). Лудогорец игра с един втородивизинонен руски, а ги пребиха като куче. Във всички мачове без изключение имаше груби ощетявания. Даже малко по-лошо от съдийството в България”.