Добави коментар
Босът на Славия призова Боби Михайлов да уволни унгарския председател на съдийската комисия

Президентът на Славия Венци Стефанов не скри гнева си след загубата на Белите с 1:2 от Лудогорец в турнира за Купата на България, насочвайки словесните си стрели към главния съдия на мача Драгомир Драганов и шефа на съдийската комисия Виктор Кашай.

„Престъпление! Вие гледахте ли мача?,“ изригна Стефанов. „Всичко коректно ли беше според вас? Защо когато мачовете се свирят от шуменския съдия и Кабаков от Пловдив, всичко минава честно?

„Кой сложи това варненско менте да свири днешния мач? Това беше стопроцентова поръчка! Бесен съм! Пожелавам му на Драганов да си купи свещи с парите.

„А този Касай ли е, Масай ли е, ще развали първенството! Да се маха от българския футбол! Михайлов трябва по най-бързия начин да му бие шута!

„Това е безобразие. Видяхте ли отсъжданията днес? Нито имаше авантаж, нито нищо. Съдията се изявяваше като някакъв пратеник на ООН.

„Влагаме пари в българския футбол и не искаме да се подиграват със Славия и с българските футболисти! С какво днес Лудогорец  беше по-добър от нас? С какво ни надигра?

„Много съм ядосан! Парите не ги пуска някоя магарица, изкарваме ги с труд и ги влагаме за развитието на българските момчета, а ето какво получаваме.“

Добави коментар
Гласувай:
5/5 - 9 гласували