Венци Стефанов се ядосва: Сега със сигурност ще глобят Заги
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Цяла пролет всички отбори са недоволни от намесите на ВАР", отчете бизнесменът.

Президентът на Славия – Венцеслав Стефанов, последва примера на наставника на “белите” Златомир Загорчич и на свой ред се изказа остро срещу съдийството на дербито с Локомотив София, което бе загубено с 0:1 в “Надежда”.

“Как да не са основателни претенциите на Загорчич и играчите, как да не се ядосват? Отменят гол на Славия, една минута, след като е отбелязан. След това има дузпа за Славия, а съдията изобщо не търси ВАР, защо? Значи за едните може, а за другите – не може”, коментира Стефанов.

“За мен това е порочно съдийство. Срещу Арда същото… Нещата се трупат и понякога човек не издържа, избухва. Това е жива кражба. Накрая да няма съдии и да има само ВАР”, продължи босът на “белите”.

“В случая не знаем кой решава – съдията ли или ВАР? Само прехвърлят топката. Да се изяснят. То не сме само ние. Цяла пролет всички отбори са недоволни от намесите на ВАР”, категоричен бе Стефанов пред “Тема Спорт”.

“Дано в мача с Локомотив София за купата, който ни предстои след паузата, да няма такива неща и да има някаква справедливост, която да възтържествува”, пожела си той.

“Какво да говоря със Заги? То не му се говори на човека. Сега 100 процента ще го глобят. Там винаги са принципни и държат на буквата и точката”, добави Венцеслав Стефанов.