Венци Стефанов успокои феновете на Славия: Добре сме
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Босът на "белите" с коментар след загубата от ЦСКА 1948

Седмица след победата над Левски с 1:0, отборът на Славия допусна тежка загуба с 1:5 от ЦСКА 1948 в мач от 10-ия кръг на първенството. Босът на “белите” призова феновете на тима да са спокойни и заяви, че всичко в отбора е добре.

“Не всеки ден е Конски Великден”, обяви президентът на Славия Венцеслав Стефанов след загуата на националния стадион “Васил Левски”.

“Искам да заявя на нашите “доброжелатели” да не се радват много. Добре сме, не се радвайте! Присъствах на срещата, трябва да поздравя отбора на ЦСКА 1948, надиграха ни, спечелиха си двубоя. В този мач имахме много отсъстващи футболисти, халфовата ни линия беше без Янис и Филип, нямаше го Анди в защита. Допуснахме два-три гола след наши грешки, иначе първото полувреме беше равностойно, имахме и греда”, заяви Стефанов.

“Видя се, че може само с български футболисти. Мач с 22-ма българи на игрището. Казвам 22-ма, тъй като Филип Антовски е наше момче, на него половината му двор в Куманово е на българска територия. Други клубове разчитат на чужденци, ние залагаме на българското”, каза още Венци Стефанов.