Венци Стефанов: “Това в Левски е като в “Барон Мюнхаузен”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Босът на Славия заяви, че Русата Златка има повече пари от Джоузеф Диксън и Благо Георгиев

Президентът на Славия Венци Стефанов иронизира случващото се в Левски, сравнявайки го със сюжета в книгата “Барон Мюнхаузен”.

В характерния си стил силният човек на Белите заяви, че Златка Райкова, популярна като Русата Златка, разполага с повече финансови средства от половинката си Благо Георгиев и кандидат-купувача на Сините Джоузеф Диксън.

“Като малък четох книгата “Барон Мюнхаузен”,” коментира случващото се на Герена Стефанов. “Това в Левски ми прилича на някаква фантасмагория, няма връзка с действителността.

“Такива безумни идеи и такива хора, дето изсипват милиони, защото Левски бил страшна марка, ЦСКА ще прави стадион в Борисовата градина, Берое и скъпия ток… Явно идва времето, в което всеки ще си плати за гяволъка.

“Берое е падал, ставал, свикнали са. За Левски е по-кофти, но така е като разчиташ само на чужда помощ и не правиш нищо. Батков се мъчеше, Томето Лафчис също, тогава бяха истински нещата в Левски.

“През другото време – щракане с пръсти и харчене на пари. Иска ми се да се спасят, ама как ще се случат такива неща…

“Диксън, Миксън… Наско Сираков е като удавник за сламка, търси вариант, но е опитен човек. Като погледнеш Диксън и Благо, двамата са някъде около 1.40, говорим за 200-300 милиона, недейте.

“Русата Златка е по-богата от двамата!”