Вернер може да пропусне срещата с Байерн
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не изключвам нито една възможност. Както може да бъде в титулярния състав, така и Тимо може да не играе изобщо"

Тимо Вернер е с настинка и поради тази причина е под въпрос за мача на РБ Лайпциг от Бундеслигата срещу лидера в таблицата Байерн (Мюнхен), съобщават от агенция “ДПА”.

“Не изключвам нито една възможност. Както може да бъде в титулярния състав, така и Тимо може да не играе изобщо”, коментира треньорът на “биковете” Марко Розе на пресконференция преди кръга.

Лайпциг е в борба за място в Шампионската лига през следващата кампания и Розе има надежда отборът му да се възползва от слабите страни на “баварците”.

“Не можем да им позволим да контролират мача и да ни надиграят. Работата ни е да се възползваме от слабостите им и да играем с увереност. За победа в Мюнхен е нужно самочувствие”, добави той.

Вратарят Петер Гулачи е вън от сметките на Розе до края на сезона заради травма и надеждите са да се завърне за летния тренировъчен лагер. Днес Гулачи тренира за първи път с отбора, след като скъса кръстни връзки преди седем месеца.

“Петер е в приповдигнато настроение, защото най-накрая се завърна в съблекалнята и отново е част от отбора. Той прогресира лека-полека. Планът е да бъде здрав за лятната подготовка”, завърши Розе.