Виктор Осимен: Струвам над 100 млн. евро, има малко играчи като мен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нигерийският нападател настоява, че си заслужава парите

Нападателят Виктор Осимен твърди, че има пазарна стойност от най-малко 100 милиона евро, въпреки че не успя да премине в голям клуб през летния трансферен прозорец.

Силните изяви на Осимен в последните два сезона с Наполи накараха топ отборите да се интересуват от Осимен. Арсенал, Челси и Пари Сен Жермен бяха свързвани с нападателя, но Наполи не успя да му намери купувач през изминалото лято. Антонио Конте пък го зачеркна от състава и така се стигна до преминаването на Осимен под наем в Галатасарай. Нигериецът вече има два гола и две асистенции в три участия в Суперлигата за турския гранд. Той твърди, че има малко играчи като него в световния футбол и струва над 100 млн. евро.

„Струвам повече от 100 милиона евро. В света има малко играчи като мен, които са постигнали това представяне и този успех. Всичко е свързано с моите характеристики, с нещата, които правя, с моето качество. Мисля, че го заслужавам. Наясно съм с приноса, който и какво мога да направя, дори и в личния си живот”, заяви футболистът на Наполи.

Има информации, че Виктор Осимен може да напусне Галатасарай през януари, за да направи постоянен трансфер в топ отбор. Междувременно той ще се надява да продължи да бележи за новия си клуб, за да докаже, че струва толкова, колкото казва.