Добави коментар
"Като мине през трудностите може да му се дава по-реална оценка, но е несериозно да е капитан", обясни опитният наставник.

Бившият старши треньор на Левски – Велислав Вуцов, направи любопитно сравнение между своя син – Светослав, и настоящия страж на „сините“ Пламен Андреев.

Вуцов също така категорично заяви, че Андреев има качества, но е още млад и не е готов да бъде капитан на Левски.

„Това, че е капитан, не го приемам. За мен е несериозно, че той е капитан. Но, че му дават шанс и че върви напред е нещо много положително и много хубаво. Младият е добър вратар, времето е пред него, но разликата между него и Светослав (синът му, бел.ред.) е от земята до небето. Той натрупа 60-70 мача, в които има един гол срещу Разград, в който можеше да бъде винен“, сподели Вуцов.

„Мачовете на младия вратар на Левски са още малко като количество и нека не забравяме, че Левски е много по-стабилен и силен от отбора на Славия, много по-малко работа има. Като мине през трудностите може да му се дава по-реална оценка. Иначе, много качества има, дай Боже, да е здрав и да развие потенциала, който има в себе си“, каза още родния специалист пред „gerena.bg“.

Добави коментар
Гласувай:
5/5 - 9 гласували