Винисиус иска да се превърне в легенда на Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бразилският нападател иска още много трофеи от ШЛ с "белия балет"

Нападателят на Реал Мадрид Винисиус Жуниор говори пред официалния сайт на УЕФА преди сблъсъка за Суперкупата на Европа с Айнтрахт в сряда. Бразилецът заяви, че иска да спечели Шампионска лига 5-6 пъти с Реал Мадрид и да бъде сред най-великите играчи в историята на “Кралския клуб”.

“Важно е да спечелим възможно най-много двубои, особено когато става въпрос за Суперкупата на Европа. Реал Мадрид ще стори всичко възможно да спечели първия трофей за кампанията. Силното представяне в решаващите мачове е част от ДНК-то на Реал и същото важи и за играчите, които знаят как да подходят към подобни срещи“, заяви Винисиус.

“Почитам футболистите, които са постигнали много с Реал Мадрид. Моето желание е да продължа да печеля. Искам да спечеля Шампионската лига 5-6 пъти и да постигна същото въздействие, каквото имаха най-великите играчи в историята на този велик клуб“, каза бразилският национал.

През миналия сезон Винисиус се представи на страхотно ниво. Той отбеляза 22 попадения в 52 мача, като се отчете и с 20 асистенции.