“Виолетовият” експрес профуча и покрай Пълдин
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Непобедимите етърки се изкачиха на втора позиция в класирането и вече имат на сметката си 33 гола

Дамите на Етър продължиха впечатляващото си представяне в “А” група, поздравявайки се с оглушителна победа с 11:0 над пловдивския Пълдин.

Убедителният успех изкачи момичетата на Валентин Витанов на втора позиция във временното класиране, само на две точки зад лидера Локомотив (Пловдив), който заедно с третия НСА все още не е допуснал попадение в своята врата.

Етър все още не познава вкуса на поражението, а освен това вече е и най-резултатният тим в групата. “Виолетовите” момичета имат на сметката си внушителните 33 гола в 6 изиграни срещи или средно по повече от 5 попадения на мач.

В третия кръг дамите от Старопрестолния град зарадваха своите почитатели с още една двуцифрена победа – тогава те прегазиха и Левски (Чепинци) с 13:0!

Етърки овладяха инициативата в мача с Пълдин още в самото начало, а още пред първото полувреме си осигуриха повече от солидна преднина – 5:0. Смазващото им превъзходство в двубоя продължи и след подновяването на играта, когато добавиха нови шест попадения.

В герой на мача се превърна Мирела Моева, която увенча силната си игра с шест гола. По едно попадение добавиха Паолина Марова, Михаела Михайлова, Спасимира Евстатиева, Теодора Йорданова и Диляна Йорданова.

В следващия кръг Етър гостува на 9-иите в подреждането Севлиево лейдис, които днес отстъпиха с 4:0 при визитата на Локомотив (Стара Загора). Регионалното дерби е следващата събота, 24 октомври (събота), от 14.00 часа.