Високата цена проваля трансфера на Али Соу в египетски гранд?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Египетският Ал Ахли проявява сериозен интерес към нападателя на ЦСКА-София Али Соу. Грандът от Кайро обаче не може да утовлетоври финансовите изисквания на “червените” за правате на гамбийския нападател. От тима на Ал Ахли са готови да извдят най-много 1 млн. евро, докато в ЦСКА желаят да получат поне 1.5 млн. евро за своя таран.

След направена проверка във входящите трансфери на Ал Ахли в последно време става ясно, че 1 млн. евро е таванът за нови попълнения през този сезон. За тези суми египетският гранд се е подсилил с Алиу Диенг от МК Алжер и Ашфа от Пирамидс. Рекордната покупка на Ал Ахли обаче е доста сериозна – тимът е заплатил над 4 млн. евро за Хусеин Ел Шахат от Ал Аин през 2018 г.

Нападателят на ЦСКА-София е желан и от отбор от САЩ, който е готов да извади по-голяма сума за голаджията. В момента ЦСКА разполага с доста голямо разнообразие от играчи в предни позиции, като освен Али Соу за върха на атаката се борят Евандро, Тони Уот, Томи Юрич и привлеченият от Дунав Русе – Ахмед Ахмедов. Доста вероятно е ЦСКА да продаде Али Соу през зимата, тъй като “червените” ще искат да дадат шанс на Ахмедов, който показа силни игри за Дунав през есента.