Висшата лига се завръща с 8 сблъсъка в събота
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Отново е събота и отново е време за английски футбол - Висшата лига ще ни предложи 8 интересни сблъсъка от 23-ия кръг в днешния ден.

Ето и кратко ревю какво да очакваме от най-интригуващото първенство в Европа тази събота.

Програмата в съботния следобед ще бъде открита с двубоя между Уотфорд и Тотнъм. “Стършелите” са в страхотна форма с 3 поредни победи у дома, докато техният опонент е разколебан като редува силни и слаби резултати. “Шпорите” имат 2 победи, 2 загуби и 1 равенство в последните си 5 мача на чужд терен. Гостите от Лондон се смъкнаха до 8-ото място в класирането и ако не подобрят представянето си, то в ранен етап от сезона ще останат далеч от топ 4.

Техните съседи от Северен Лондон – Арсенал, посрещат Шефилд Юнайтед от 17:00 ч. на “Емиратс”. Изненадващо или не, Шефилд са по-напред в класирането като заемат 6-ото място, докато Арсенал е на 10-ата позиция. Разликата между двата отбора е 4 точки, така че Арсенал ще се стреми с победа в тази среща да скъси дистанцията до топ 6.

По същото време шампионът Ман Сити е домакин на Кристъл Палас. Тимът на Пеп Гуардиола е големият фаворит за победата. Сити са спечелили четири от предходните си пет домакинства и надали ще пожалят сперник, който има един успех далеч от дома в изминалите пет двубоя. След успеха с 6:1 над Астън Вила в миналия кръг, “гражданите” ще преследват нова убедителна победа във Висшата лига, очаквайки грешна стъпка на Ливърпул, за да намалят разликата от 14 точки до върха.

Доста инересен двубой ни очаква от 17:00 ч. на “Лондон Стейдиъм”, където един срещу друг ще излязат Уест Хем и Евертън. Два отбора с много по-големи възможности от място във втората половина на класирането, където се намират към момента. Уест Хем е 16-ти с актив от 22 точки, но отборът е в подем след идването на Дейвид Мойс. Опитният специалист ще се изправи срещу бившия си тим Евертън като “чуковете” ще преследват втора поредна победа у дома.

Останалите двубои от днешната програма на Висшата лига от 17:00 ч. са: Брайтън – Астън Вила. Норич – Борнемут и Саутхемптън – Уулвърхемптън.

Програмата с футбол от Висшата лига в събота ще завърши с двубоя между Нюкасъл Юнайтед и Челси на “Сейнт Джеймсис Парк”. Срещата е с начален час 19:30 като “Свраките” ще се стремят да сложат край на серията от 2 поредни загуби у дома, след като отстъпиха на Лестър и Евертън. Челси пък няма поражение в 3 поредни гостувания, спечелвайки две от срещите. “Сините” са на 4-ото място в класирането и ще се стремят да затвърдят позицията си в четворката с победа в предстоящия мач.

След регистрация на играч в palms bet от букмейкъра предлагат атрактивни коефициенти и промоции за мачовете от Висшата лига и другите големи европейски първенства.