Вижте как 53-годишния Майк Тайсън тренира за завръщане на ринга
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Майк Тайсън публикува видео монтаж от тренировъчна сесия в Инстаграм профила си и тя е наистина впечатляваща.

Феновете по света са в трепетно очакване, след като легендарния боксьор обяви, че ще се завърне на ринга. „Железния“ Майк си остава едно от най-разпознаваемите лица с света на спорта, след като звездата му изгря през 80-те години, когато стана най-младия шампион в тежка категория и се превърна в всепризнат майстор на нокаута.

Но след три загуби, в последните му четири професионални срещи и след като се появиха доста слухове за психическото му здраве, много хора смятаха, че Тайсън никога повече няма да се качи на ринга.

Тайсън преобърна тези слухове на 180 градуса, когато обяви, че ще се завърне  с няколко демонстративни срещи. Тази перспектива изглежда все по-реална, особено след като и Ивендър Холифийлд обяви, че е готов да се бие отново с Майк.

„Железния“ обяви във Фейсбук: „Чувствам се непобедим, Боговете на войната ме съживиха. Те разпалиха егото ми и искат да ме видят отново в битка.“

Тайсън обратно на ринга?

И така, колко добър ще бъде Тайсън, ако наистина „надене ръкавиците“ отново? Вярно е , че има някои основни аспекти от играта, които не могат да бъдат загубени, но тук говорим за 53 годишен човек. Е, Тайсън изпрати сериозно послание на всички, които се съмняват в него, след като публикува въпросния видео монтаж от тренировъчната си сесия.

Към публикацията с видеото, легендарния боксьор добави : „ Всичко е възможно, ако действаш умно. Тренирай умно, възстановявай се още по-умно.“

Изгледа добре с ръкавици

Честно е да кажем, че Майк Тайсън все още изглежда като един от най-неприятните съперници на планетата. Въпреки, че можем да сме сигурни, че 53 годишен мъж, независимо колко е талантлив, няма как да се бори с боксьори от тежка категория, намиращи се в пика на силата си, ние сме сигурни, че Тайсън ще осигури шоу, за което си заслужава да се плати.