google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Боксьорът направи обръщение към феновете си

Бившият световен шампион по бокс за професионалисти в тежка категория Владимир Кличко публикува пост в социалните мрежи, в който заговори за “завръщане”.

“Исках да направя кратко съобщение към моето семейство, приятели и на всички хора по света. Не изпращам нищо друго, освен позитивност за всички вас по случай настъпването на Нова година,” написа той в Instagram.

“2020 година засегна всички по света, имахме трагични загуби и неуспехи, за тези, които бяха засегнати, ви изпращам най-добри пожелания. Всички сме били смирени и сега разбираме колко специален е животът, семейството, приятелите и моментите. Нека се научим от 2020 г. и да я оставим зад гърба си.

“Знаете ли какво хората обичат да виждат повече от всичко на този свят? „Завръщане“. Така че искам да видя завръщането ви силно през 2021 г., нищо, освен мир и просперитет за вас и вашите близки. Честита Нова Година.”

Мнозина разтълкуваха поста като намек за завръщането на Кличко на ринга, но на този етап няма никаква допълнителна информация.