Влахович и Киеза са аут за Торино
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Чакаме Влахович скоро, Киеза имаше малък проблем. Прегледите показаха, че няма контузия, но той продължава да изпитва болка и решихме да го оставим да почива.

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че нападателите на тима Душан Влахович и Федерико Киеза няма да играят в градското дерби срещу Торино утре. “Влахович и Киеза няма да бъдат в състава утре. Но отборът е добре и без тях”, каза италианецът на пресконференцията си.

“Няма да правим промяна на схемата, с наличните играчи имаме достатъчно възможности. Чакаме Влахович скоро, Киеза имаше малък проблем. Прегледите показаха, че няма контузия, но той продължава да изпитва болка и решихме да го оставим да почива. Трябва да играем в мачовете с играчите, които са в оптимално състояние. Утре ще изиграем дербито с голям ентусиазъм и воля. Трябва да се представим по-добре от мача в Бергамо, поне в техническо отношение”, каза Алегри, правейки сравнение с мача с Аталанта, завършил 0:0.

“Ще е трудно с Торино, който е ядосан отбор. Юрич успява да развие много играчите си”, добави той.

“Кой ще вкара? Имаме Кийн, Милик, Йълдъз, в средата е Рабио, който бележи, Фаджоли, Мирети, които също започнаха да вкарват. Защитниците ни също са опасни при статичните положения. Най-важното е да се представим добре. Кийн е добре и ще играем утре”, завърши Масимилиано Алегри.