Водещи медии отразиха назначението на Алън Пардю в ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Медиите в Англия и Италия съобщиха новината за назначението на Алън Пардю на 'Българска армия'

Водещи медии в Европа отразиха назначението на Алън Пардю в българския ЦСКА. На Острова вече се коментира преминаването на опитния специалист на “Българска армия”, като медиите в Италия също не останаха равнодушни към назначението на Пардю за технически директор на “армейците”.

Бившият наставник на Нюкасъл Алън Пардю е натоварен с нова отговорност в професионалната си кариера. Това пише “Мирър”, минути след назначаването на специалиста за технически директор на ЦСКА.

“За него предстои ново предизвикателство. Той се придвижва стъпка нагоре във футбола, като ще носи сериозната отговорност да бъде директор. От него се очакват големи резултати”, пише “Мирър”.

Sky Sports също отразява новото предизвикателство за Алън Пардю. Медията информира, че ЦСКА е спечелил 31 национални титли, повече от всеки друг клуб в България, като клубът завърши на второ място в миналия сезон на Първа професионална футболна лига.

Италианското издание “Тутомеркато” написа следното: “Един от съперниците на Рома в турнира Лига Европа се сдоби с нов директор. Популярният в Англия Алън Пардю е новият технически директор на ЦСКА. Досегашният треньор ще има възможността да играе различна, управленска роля в новия си клуб.”