Добави коментар
"Много харесвам думата късмет, защото всеки човек се нуждае от него и искам да пожелая на всички да го имат", каза Генадий Ганев пред клубната телевизия.

От ръководството на ЦСКА 1948 обявиха, че стартират нова поредица, чрез която ще запознаят феновете с деветимата чужденци, които на този етап са част от редиците на отбора.

В първия епизод пред клубната камера на „червените“ застана вратарят Генадий Ганев, който разкри интересни подробности за себе си и сподели впечатленията си от живота в България.

„Роден съм в Украйна, като израснах в едно село, което е населено с българи и когато дойдох тук, ми беше по-лесно. Когато започнах да играя футбол, гледах и други отбори, когато мои по-възрастни играеха в тях, като Черноморец Одеса, Динамо Киев. Не мога да кажа, че имах много футболни идоли. Харесвах Оливър Кан, Буфон, Дида. Това са топ вратари, които правеха чудеса на вратата.

В Украйна харесвам много добрината на хората. Там са колоритни и приветливи. Страната е красива, с хубава природа. За България бях чувал, че са имали феноменален национален отбор със Стоичков и Пенев, Мартин Петров, Стилян Петров. Баба ми и дядо ми също ми разказваха за България и че имаме роднини там.

Любимото ми украинско ястие е борш, а в България обичам шопската салата и баницата. Много харесвам думата късмет, защото всеки човек се нуждае от него и искам да пожелая на всички да го имат.

В България много харесвам природата, такъв човек съм и обичам много да се разхождам. Тук има много красиви планини, има Черно море, всичко ми допада и културата, която остана, с тези крепости, които се запазиха досега. Това показва, че хората не забравят своята история.

В ЦСКА 1948 харесвам най-много колектива, треньорът направи много за него и ми харесва, че всеки, който излиза на терена, отдава много сили, за да спечели всяка битка“, заяви Ганев пред клубната телевизия на ЦСКА 1948.

Добави коментар
Гласувай:
4.6/5 - 13 гласували