Всички нови в ЦСКА София излизат срещу Пирин в събота
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Петте нови попълнения на ЦСКА София ще се появят в игра по време на контролата с Пирин (Благоевград), която ще се проведе в събота на стадион “Българска армия”.

Защитникът Юрген Матей и халфовете Амос Юга и Юнус Санкаре тренират с Червените вече няколко седмици и са впечатлили треньорското ръководство с физическата форма, в която се намират.

Малко по-назад в подготовката е вратарят Димитър Евтимов, който напусна миналия месец английския Акрингтън Стенли, но той също ще получи игрови минути.

В най-лошо състояние от новите е крилото Жул Кейта, който пристигна в София преди няколко дни. Той е бил блокиран в родината си Гвинея, където е провеждал индивидуални тренировки.

Големият проблем при него е осезаемата липса на игрова практика. От септември насам той е записал едва около 200 минути в официални мачове за френския Ланс, откъдето пристигна под наем на “Българска армия”.

Освен с Пирин съставът на Стамен Белчев ще премери сили и с новака в Първа лига – Монтана. Двубоят е насрочен за следващата събота.