Взискателен Любо Пенев следи под лупа условията за летния лагер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Впечатлилият при юношите Папазов започва подготовка с мъжката формация

Предводителят на носителя на Купата на България ЦСКА София – Любо Пенев, бил изключителен стриктен при поставянето на условията, при които трябва да се проведе летния подготвителен лагер в Австрия.

Ел Голеадор е дал на организаторите обширен списък с изисквания за организацията на лагера, съобщава “Тема Спорт”.

Бившият голмайстор на Валенсия и Атлетико Мадрид обявил точно каква храна и при каква температура трябва да бъде сервирана на футболистите му.

Освен това Пенев настоял базата да разполага с басейн с лед за възстановяване, тревата на тренировъчното игрище да бъде окосена по специален начин, а сред разпорежданията имали изискване на разположение на състезателите да има голямо количество ябълки.

LP ще пoвика за началото на лятната подготовка Марк-Емилио Папазов. Той е един от футболистите от старшата възраст на клуба, който през пролетта се представи на високо ниво в мачовете на тима до 19 години.

Папазов е роден на 8 октомври 2003 година и започва да се занимава с футбол в школата на Левски, но впоследствие след престой в Италия предпочете да премине на “Българска армия”.

Папазов сложи подпис под професионален договор с Червените, но сега ще трябва да докаже пред Любо Пенев, че е в състояние да се пребори за място в първия състав.

По всяка вероятност към подготвителния лагер на Армейците ще се присъединят и преотстъпените в Литекс централен нападател Радослав Живков и Йоан Бауренски, който е дефанзивен халф, но може да играе успешно и в центъра на защитата.