Взискателен Любо Пенев:"Малко махленска работа след червения картон" 1
0 0

Наставникът на оглавилия Първа лига Царско село Любо Пенев не спести критиките към своите за поведението им, след като играчът на Етър Пламен Крачунов беше изгонен за втори жълт картон.

“Бяхме по-силни докато не изгониха човек на Етър,” заяви Ел Голеадор. “Като че ли след това те играха по-добре. Честитих им на момчетата, ама така не може. С човек повече сме!

“Това е на юруш, а не футболът, който тренирахме. След изгонването на играча на Етър, малко махленска работа. Доволен съм, но това са неща, които трябва да се кажат. Утре ще се случи такъв мач, но при други обстоятелства. Трябва да играем разумно, с главата.

“Това е моето мнение за мача. Радва ме, че играхме добре, с футболни знания. Това, което тренираме, се получи. Обективен съм. Когато е добре – е добре. Когато е зле – зле.

“Правим си трудни нещата, да. Нов сезон е и вече не мислим за предния. Започнахме добре и сме доволни. Някои момчета си тръгнаха, дойдоха други – продължаваме да работим, това е.

„Рано е да правим сравнения с предния сезон. Ние сме може би отборът от А група, който почива най-малко. Това е първият кръг. Ще видим какво предстои.”