Winbet Бонус 4-4-2 За Залози на Световното
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Направи 4 залога и вземи 4 бонуса и участвай в играта с

4-4-2 е позната схема на мнозина футболни фенове. В Winbet тя означава нещо повече – 4 залога – 4 бонуса – 2 предметни награди.

Футболните запалянковци, които направят 4-ри квалифициращи залога за мачове на световното, ще получат 4-ри бонуса от промоцията „Бонус Христо Стоичков“. Това означава, че за всеки ваш залог ще получите и Free Bet на определена стойност. А специален жребий ще определи и спечелилите предвидените предметни награди – два чисто нови телевизора.

Правила и условия на бонуса

Квалифициращите залози, които ще ви дадат право да се възползвате от бонус 4-4-2 трябва да са на мач от Световното първенство в Катар, състоящо се тази година. Към играта допринасят само залози на мачове на живо.

Наградите, освен безплатни залози, включват и талон за участие в специалният жребий на компанията. Победителите в него могат да грабнат един от два телевизора.

Жребият ще се тегли 24 часа след края на последният мач от Световното. Победителите пък ще бъдат изтеглени на случаен принцип и техните имена ще бъдат съобщени в официалните информационни канали на компанията.

Всеки 4-ти залог ви носи Free Bet от играта на Стоичков, но ви носи и нов талон за участие. А както може би сте се досетили – колкото повече талони имате, толкова по-голям е шансът ви за печалба.