google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Опитай Късмета си с Jungle Wheel или Jungle Box и се наслади на награди всеки ден

Имаме новина специално за най-запалените фенове на хазарта – само сега, до края на октомври, всеки потребител на winbet.bg ще има шанса да грабне много печалби и невероятни предметни награди. Единственото, което е необходимо да направите, е да се включите в чисто новата WINBET Бонус игра.

Още по-хубавата новина е, че по време на провеждането на бонус играта не само регистрираните потребители ще могат да участват, но и тези, които са нови в платформата. Другото име на късмета вече е Jungle Wheel – едно уникално колело, благодарение на което ще спечелите куп награди.

Нека разгледаме какви награди предлага WINBET колелото. Можете да се сдобиете с кеш бонус, безплатен залог, специално за разделите LIVE Казино или Спорт, iPhone 13 Pro MAX или допълнителни завъртания.

Изненадите не свършват дотук. Най-верните потребители на winbet.bg, залагащи с лични средства на стойност 50 лева или малко повече за деня, имат допълнителната възможност за персонален Jungle Box. В него можете да намерите още безплатни завъртания, залози и кеш бонуси. И още нещо – абсолютно всички направени залози, включително и уредените залози на дадени събития от разделите Спорт, eSports и На живо, ще бъдат зачетени при първоначалното „разопаковане“ на Jungle Box.

Ако вече имате регистрация на winbet.bg, тогава е нужно само да влезете в съществуващия си профил, за да си гарантирате участие в бонус играта. Подчертаваме, че не се изискват други регистрации.