Winbet Бонус Стоичков – Вземи Бонус за Залог на Живо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Вземи Бонус за всеки квалифициращ залог на Световното в Катар

Една от най-значимите фигури в българският спорт – Христо Стоичков е лице на новата кампания на Winbet, който дори носи неговото име. Бонус Стоичков предлага бонуси за срещи на живо от първенството в Катар. За всеки квалифициращ залог на стойност 20 или повече лева за който и да е мач от Световното, ще Ви бъде предоставен бонус под формата на безплатен залог, избран от Христо Стоичков.

Какви са правилата на промоцията?

Всеки потребител, поставил единичен залог на мач от Световното в Уинбет секция на Живо, ще се сдобиете с безплатен залог, който ще изтегли лично Христо Стоичков.

Единствено първият поставен залог се счита за квалифициращ. Активни са само единични селекции и всички акумулаторни залози няма да бъдат считани към правилата, тоест няма да ви донесат бонус сума.

Валидни за промоцията са единствено залози с реални средства. Всички ваши селекции, извършени с бонус средства няма да се считат към условията на промоцията.

Минималната сума на всеки квалифициращ залог е в размер на 20лв. Участват само селекции с коефициент над 1.30.

Бонусите са активни както за печеливши, така и за губещи залози. Уредени чрез кеш-аут или отменени няма да се считат към разиграването.

Полученият бонус можете да активирате от секция „Моите оферти“ във вашият игрален профил. Средствата са активни за всички събития за Спорт и на Живо в сайта. Безплатните залози могат да бъдат използвани както за единични залози, така и за прави колонки.