Winbet дава леко предимство на Арда срещу Спартак Варна
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Соколите" все още нямат успех в efbet Лига

Отборът на Арда ще се опита да се върне на победния път в родното първенство при гостуването на последния в класирането Спартак Варна, като двубоят е днес от 18:00 ч. Тимът от Кърджали е лек фаворит за успеха според коефициентите нa Winbet платформата за залози – ставката за победа на Арда е 2.27, докато успех на Спартак е оценен на 3.20. Двата отбора не се намират в добра форма, като срещата в морската ни столица се очаква да бъде равностойна.

Домакините от Спартак Варна загубиха последните си три двубоя, като не успяха да вкарат попадение. След поражението от Хебър с 0:1 на 5 август, наставникът на тима Васил Петров бе освободен. Временно той е заменен от Георги Иванов – Геша, който води тима в гостуването на Ботев Враца, но Спартак отново загуби с 0:1. В трите си домакинства този сезон, “соколите” имат едно реми и две поражения. Спечелената точка бе срещу Пирин – равенство 1:1 на 22 юли. Почти месец по-късно Спартак ще преследва нови точки в двубоя срещу Арда, като ще разчита на солидна подкрепа от трибуните.

Арда стартира първенството много добре и бе в челото на класирането след първите четири кръга, записвайки три победи и едно поражение. В последните два кръга обаче воденият от Александър Тунчев отбор допусна две поражения – минимални загуби от ЦСКА 1948 и Локо Пловдив. Сега Арда има чудесна възможност да си върне самочувствието и да отбележи голове. Отбраната на Спартак е най-слабата в лигата с 14 допуснати гола в първите 6 кръга. Арда има доста добри офанзивни играчи и те ще трябва да поведат отбора към победата в събота, но пък “соколите” ще хвърлят всички сили, за да зарадват феновете с положителен резултат.

Вероятни състави:

СПАРТАК ВАРНА: Дичевски, Будинов, Борисов, Анаби, Менди, Илиев, Климентов, Андреев, Митев, Васев, Тошев

АРДА: Симеонов, Лозев, Петков, Крачунов, Георгиев, Юруков, Котев, Тилев, Ковачев, Иванов, Ндиайе