Winbet дава предимство на ЦСКА срещу Берое на “Армията”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" излизат за победа срещу традиционно играещия трудно на "Българска армия" отбор на Берое.

Тимът на ЦСКА посреща гостуващия състав на Берое в двубой от 4-ия кръг на Първа лига.

Срещата, която ще се проведе на стадион “Българска армия”, започва от 21:00 часа, а всичко по-интересно след нея очаквайте на 7sport.net.

[anwpfl-match match_id=”341539″ club_last=”” club_next=”” layout=”slim” sections=”” show_header=”1″]

Възпитаниците на Саша Илич в четвъртък се наложиха с категоричното 4:0 у дома над Македония Гьорче Петров и по този начин се класираха за третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите, където съперник на “червените” ще бъде ирландският Сейнт Патрикс.

В последния кръг от Първа лига отборът на ЦСКА победи Черно море с минималното 1:0, а в герой за столичани се превърна Асен Дончев, който отбеляза дебютния си гол с екипа на “армейците”.

Наставникът на Берое Петър Хубчев неведнъж вече през сезона се оплака от липсата на широчина в състава си, като на няколко пъти той дори не успя да запълни групата на “заралии” за двубоите от първенството.

През седмицата в редиците на старозагорци акостира бранителят Рука, който се очаква да стартира от първата минута още днес. Аут за Петър Хубчев обаче остава нападателят Луизиньо, който трябва да изтърпи наказание.

В ЦСКА пък няма да може да разчитат единствено на Браян Морено, който е лека травма.

Букмейкърът Winbet.bg вече е готов с коефициентите си за двубоя на стадион “Българска армия”. Компанията дава предимство на ЦСКА с коефициент от 1.75 срещу 5.00 за Берое. Равенството пък е със ставка от 3.75.

Ето и вероятните стартови състава на двата отбора за мача:

ЦСКА: Бусато, Турицов, Кох, Петров, Де Нойер, Вион, Юга, Йомов, Шопов, Туфегджич, Кръстев

Старши треньор: Саша Илич

Берое: Караджов, Рука, Динков, Пиргов, Николаев, Мечев, Тунгара, Серкан, Георгиев, Траоре, Мартинс

Старши треньор: Петър Хубчев