WinBet дава предимство на Лудогорец срещу Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
.

Днес ще се изиграе последният 1/4-финал от турнира за Купата на България. Левски е домакин на Лудогорец от 19:00 ч., като родният букмейкър Уинбет дава предимство на шампионите за успех в дербито от тази фаза на турнира.

Коефициентът за краен успех на “орлите” е 2.05, докато победата на Левски е оценена на 3.55, а знак Х е с коеф. 3.15. за Лудогорец да се класира на 1/2-финалите в турнира може да заложите в сайта на УинБет на коефициент 1.51. Букмейкърът предлага много интересени залози, като например дали ще има продължения или дузпи в срещата. От мобилната версия на Winbet също може да залагате за двубоя като от вашия смартфон може да следите и двубоя на живо.

Тимът на Левски ще направи всичко по силите си да спечели срещат и да се класира на 1/2-финалите в турнира. Домакините имат шанс за трофей единствено в този турнир, тъй като Лудогорец изглежда сигурен шампион предвид слабите игри на конкурентите им. Левски ще се опита да измие резила след поражението с 1:2 от Славия в събота на “Герена”. Гостите пък ще влезнат в срещата без официален мач в последните 7 дни, след като двубоят им с Арда бе отложен.

Наставникът на Левски Петър Хубчев няма да може да разчита на наказаните Мартин Райнов и Дени Алар. От контузии пък страдат Паулиньо, Симеон Славчев, Ники Михайлов и Филипе Нашименто. Вижда се, че “сините” имат доста проблеми в състава. Хубчев ще трябва да извлече максимума от момчетата, на които ще се довери срещу Лудогорец.

Колегата му Павел Върба няма никакви проблеми в състава. Чешкият специалист заяви, че Лудогорец няма да подцени предстоящия мач. “Орлите” ще търсят връщане на победния път след 3 мача без успех. Шампионите ще излязат с всичко най-добро на “Герена” като Кешеру се очаква да води атаката, а подкрепа ще му оказват Жоржиньо, Марселиньоо и Вандерсон. В средата на терена пък Върба ще гласува доверие на опитните Анисе и Светльо Дяков.