google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Армейците" излизат в опит да си осигурят комфортен аванс преди реванша в Ирландия.

Българският вицешампион ЦСКА приема в днешния ден състава на Сейнт Патрикс в двубой от третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите.

Сблъсъкът между двата тима, който ще се състои на Националния стадион “Васил Левски”, стартира от 20:00 часа, а главен съдия на срещата ще бъде Мануел Шаутенгрубер от Австрия.

[anwpfl-match match_id=”356116″ club_last=”” club_next=”” layout=”slim” sections=”” show_header=”1″]

Столичани започнаха от втория предварителен кръг на надпреварата и се справиха със съпротивата на Македония Гьорче Петров след 0:0 в Скопие и 4:0 на “Армията”.

В последния кръг от Първа лига съставът на ЦСКА разгроми Берое с 5:1 и загря подобаващо за мача с ирландците от Сейнт Патрикс.

На линия за наставника Саша Илич ще бъде нападателят Дауда Бамба, който вчера официално бе анонсиран като ново попълнение на “червените”.

Легендата на българския футбол и ЦСКА Христо Стоичков пък ще бъде на трибуните на “Васил Левски”, като преди мача той ще има среща с феновете, тъй като ще бъде специален гост на “Армейския следобед”.

Отборът на Сейнт Патрикс успя да си спечели участие в третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите, след като надделя след продължения и дузпи над словенския Мура.

Букмейкърът Winbet вече е готов с коефициентите си за двубоя, като компанията дава предимство на ЦСКА със ставка от 1.55 срещу 6.00 за Сейнт Патрикс. Равенството пък е оценено на 4.10.

Ето и вероятните стартови състави на двата отбора:

ЦСКА: Бусато, Дончев, Матей, Кох, Де Нойер, Юга, Йомов, Вион, Туфегджич, Гарсес, Назон.

Сейнт Патрикс: Ананг, Бреслин, Гривости, Редмънд, Котър, Ленън, Брокбанк, О’Райли, Кинг, Дойл, Форестър.