WinBet фаворизира Германия срещу Украйна в Лигата на нациите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Германия няма право на грешка в домакинството си на Украйна

Тази вечер от 21:45 часа Германия посреща Украйна в мач от петия кръг на груповата фаза на Лигата на нациите на УЕФА като срещата ще се играе на “Ред Бул Арена” в Лайпциг. Букмейкърът WinBet онлайн дава голямо предимство на Бундестима , след като коефициентът за техен успех e 1.21.

Германия е единственият непобеден отбор в група 4 на Лига А на турнира, но въпреки това е на второ място в класирането, след като успя да запише само една победа. По стечение на обстоятелствата, единствената победа дойде срещу Украйна и Бундестимът е пред своя съперник в класирането само по голова разлика. Домакините влизат в тази среща на фона на победа с 1:0 над Чехия в приятелски мач преди няколко дни. Германският отбор ще се стреми да запише нов успех и да остане в битката за спечелването на групата.

Украйна, от друга страна, спечели две и загуби още толкова мачове, откакто беше повишен в Лига А на турнира, като успя да завърже сериозно битката в група 4, след като победи Испания с 1:0 в миналия кръг. Гостите обаче не влизат в мача срещу Германия по най-добрия начин, след като Полша ги победи с 2: 0 по-рано тази седмица. Първият мач между Украйна и Германия в Киев миналия месец, завърши с победа с 2:1 за Маншафта с голове на Матиас Гинтер и Леон Горецка, а Руслан Малиновски бе точен за украинския тим. Предстоящият двубой се очаква отново да бъде така интересен и може да го следите в раздел На живо в мобилното приложение на Winbet.

По средата на международната пауза селекционерът на Германия Йоаким Льов е настроен да направи промени в състава. Старши треньорът на Германия бе дал почивка на много от титулярите си в средата на седмицата срещу Чехия и тези играчи отново са на негово разположение. Междувременно редица играчи отпаднаха, било поради контузии или ротация. Мануел Нойер, Серж Гнабри, Леон Горецка, Никлас Зюле, Лерой Сане, Матиас Гинтер, Тони Кроос и Тимо Вернер се присъединиха към отбора. Аут от състава са Нико Шулц, Йонас Хофман и Ридл Баку, И накрая, Робин Госенс ​​също се оттегли от състава поради нараняване на прасеца, докато Джошуа Кимих е аут заради травма в коляното.

Имаше много промени и в отбора на Украйна, като редица играчи отпаднаха от състава след положителни тестове за коронавирус. Най-забележителният отсъстващ за гостите обаче е ветеранът Евген Коноплянка.  Опитният Андрей Пятов ще бъде на вратата на украинците, а в техния отбор ще видим още имена като Зубков, Ярмоленко и Жуниор Мораеш като тримата ще водят нападението. Роман Яремчук, Марлос и Виктор Коваленко се очаква да бъдат резерви на офанзивното трио.

Статистика преди срещата:

  • Германия никога не са губили от Украйна, печелейки четири от седемте си срещи като головата разлика е 14-6
  • Германия спечели и трите си срещи с Украйна на родна земя. Единственият гол на Украйна срещу домакините им в Германия до момента бе отбелязан от настоящия им треньор Андрей Шевченко при поражение на плейофа на Световното първенство с 1:4 в Дортмунд през ноември 2001 г.
  • Понастоящем Германия е в серия от 11 мача без загуба, като записа 6 победи за този период
  • Германия спечели и двете си предишни официални срещи на стадион “Ред Бул Арена”

Това е мач, в който едва ли има място за грешки. Тъй като Испания е изправена пред сложен тест срещу Швейцария тази вечер, и Германия, и Украйна ще знаят, че трите точки са много важни за тях. Домакините трябва да са в по-добро състояние, след като титулярите им получиха почивка по-рано тази седмица и това в крайна сметка трябва да им даде възможност за комфортна победа в Лайпциг. Ако залагате на срещата, то може да приложите winbet бонус код за нов клиент, който ще ви даде повече средства за залагане в Уинбет.