WinBet фаворизира Рома в домакинството срещу Фиорентина
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
.

Тази вечер отборът на Рома приема Фиорентинав мач от 36-ия кръг на италианската Серия “А”. Българската компания за залози WinBet очаква “вълците” да спечелят трите точки на “Стадио Олимпико”. Коефициентът за победа на столичани е 1.59, докато ставката за знак Х е 4.50.  Фиорентина да спечели срещата в Рим пък е с 5.40 коефициент в УинБет.

Тимът на Рома заема 5-ото място във временното класиране на Серия “А” с актив от 61 точки, като има една повече от Милан, който е с мач повече, и е на две пред седмия Наполи. “Вълците” са спечелили 51% от своите мачове от началото на сезона в първенството като са вкарали 69 гола и са допуснали 47 в своята врата. Рома показва силни игри през този месец и записа 4 победи в последните си 5 мача в шампионата. В миналия кръг тимът на Пауло Фонсека разби СПАЛ с 6:1 като гост, с което се върна на победния път след ремито 2:2 срещу Интер у дома. Преди това Рома надви Верона, Бреша и Парма, с което се затвърди в топ 6 на класирането. Евентуален успех в неделя вечер до голяма степен ще класира отбора в турнира Лига Европа. През тази кампания “вълците” останаха доста далеч от зона Шампионска лига, така че може да се задоволят с участие във втория по сила европейски клубен турнир.

УинБет не дава големи шансове на гостите от Фиорентина, но те могат да си повярват след добрите резултати напоследък. “Виолетовите” обаче са на 11-ото мсято в класирането с 43 точки и доиграват сезона. В миналия кръг Фиорентина спечели точка като гост на Интер след реми 0:0 на “Джузепе Меаца”, с което записа шести пореден мач без загуба. За този период отборът има 3 победи и 3 равенства, като запази 4 сухи мрежи. В последните си пет домакинства отборът има само 1 поражение. Фиорентина обаче не е много силен гост като е спечелил 35% от мачовете си. “Виолетовите” са вкарали средно по 1.47 гола на мач в лигата, а в същото време са допуснали средно по 1.35 гола.

Рома постигна категорична победа с 4:1 през първия полусезон срещу Фиорентина на “Стадио Артемио Франки”. Четирима различни футболисти отбелязаха попаденията за столичния тим – Един Джеко, Александър Коларов, Лоренцо Пелегрини и Николо Заниоло. Преди това Рома нямаше успех в предходните 4 двубоя с “виолетовите” като загуби 2 от тези срещи, включително с 1:7 на 30 януари 2019г. във Флоренция.

Изминалите 4 двубоя между двата отбора са предложили попадения в двете врати. Коефициентът за Гол/Гол в Уинбет за предстоящия мач е 1.60. Вие може да използвате тази селекция за разиграване на уинбет бонус нов клиент, който е достъпен за играчите след първи депозит.