WinBet фаворизира Ювентус в голямото дерби срещу Милан
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Двубоят на "Алианц Стейдиъм" е с огромен залог в битката за топ 4 в Серия А

Ювентус приема Милан в голямото дерби на италианския футбол, като срещата тази вечер е от 35-ия кръг на Серия А. Остават само три кръга до края на сезона, а битката за топ 4 в Калчото е много оспорвана. Ювентус и Милан имат по 69 точки в актива си към момента и са на 4-ото и 5-ото място в класирането. Родният букмейкър Win Bet очаква Ювентус да спечели домакинството си на “росонерите”, като по този начин би направил огромна крачка към класиране в четворката.

Ювентус не успя да защити титлата си в Серия А, след като Интер прекъсна хегемонията на бианконерите в италианския футбол. Фокусът на тима на Андреа Пирло сега се насочва към класиране в топ 4. В последния си шампионатен мач Ювентус записа успех с 2:1 над Удинезе на “Дачия Арена”, а преди това подели точките с Фиорентина след реми 1:1 във Флоренция. Последният домакински мач на Юве бе на 21 април – победа с 3:1 над Парма.

Победата на Наполи над Специя в събота изхвърли Милан от Топ 4. Тимът беше кандидат за титлата в по-ранен етап от сезона, а сега дори може да не успее да се класира в Шампионска лига. Милан загуби две от последните си три срещи в Серия А, като все пак в последния си мач победи Беневенто с 2:0 у дома. В предходната си визита пък тимът на Стефано Пиоли загуби с 0;3 от Лацио. “Росонерите” обаче имат най-добрия рекорд като гост в Серия А през този сезон, след като спечелиха 13 от своите 16 мача на чужд терен досега, губейки само два пъти. След като Милан загуби последния си мач далеч от дома, сега може да не успее да спечели в две срещи на чужд терен за първи път от февруари 2020 г.

Тимът на Ювентус спечели 15 мача от Серия А срещу Милан от сезон 2011/12 насам. Срещу никой друг отбор “бианконерите” не печелят толкова често, като те имат 15 победи също срещу Лацио и Удинезе, но с още един изигран мач повече. Ювентус също спечели всеки от последните си девет домакински мача от Серия А срещу Милан – само срещу Фоджа (11) те имат по-дълга печеливша серия у дома в първенството. Затова и коефициентът в УинБет за победа на “бианконерите” е около 1.70. Очакванията са тимът на Андреа Пирло да се поздрави с успеха и да задмине Наполи в класирането, който ги изпревари в събота след разгромния успех над Специя.

Вероятен състав на Ювентус (4-4-2): Шчесни; Данило, Де Лихт, Киелини, Сандро, Куадрадо, Бентанкур, Рабио, Киеза, Мората, Роналдо

Вероятен състав нa Милан (4-2-3-1): Донарума; Калабрия, Кяер, Романьоли, Ернандес, Бенасер, Кеси, Салемакерс, Чалханоглу, Ребич, Ибрахимович