google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Росонерите" са тотален фаворит за победата в срещата от Лига Европа

Тази вечер от 19:55 ч. отборът на Милан излиза за втория си мач от груповата фаза на Лига Европа. “Росонерите” приемат чешкия Спарта Прага в двубой от група H на турнира. Букмейкърът УинБет онлайн дава сериозно предимство на Милан, след като коефициентът в тяхна полза е много нисък – около 1.25.

Страхотната победна серия на Милан във всички състезания беше спряна, когато те направиха равенство с Рома на Сан Сиро в понеделник. Това беше разочароваща игра за лидерите в Серия А, които допуснаха късен изравнителен гол на Мараш Кумбула, като по този начин загубиха първи точки в Калчото. Въпреки това, хората на Стефано Пиоли ще бъдат нетърпеливи да се върнат отново на победния път, когато посрещнат тима на Спарта Прага в четвъртък. “Росонерите” започнаха своята европейска кампания миналата седмица по убедителен начин с комфортна победа с 3:1 над Селтик далеч от дома. Тази седмица шотландските великани са изправени пред труден мач срещу Лил, а това ще отвори възможност на Милан да поведе убедително в групата. Отборът на Спарта Прага обаче ще стори всичко по силите си да затрудни “червено-черните”. Срещата може да следите в раздел На живо от winbet мобилна версия.

Въпреки че загубиха началния си мач от Лига Европа oт Лил с 1:4, чешкият тим започна отлично вътрешната си кампания, записвайки шест победи в шест мача. Въпреки че най-близките им конкуренти Славия Прага също се справиха добре, отборът на Вацлав Котал със сигурност ще повярва, че има шанс да се противопостави на Милан.

Милан направи ротации миналата седмица в стартовия си състав при визитата на Селтик и можем да очакваме Стефано Пиоли да направи същото в четвъртък. Златан Ибрахимович изигра цели 90 минути срещу Рома и вероятно ще си поеме дъх, така че Анте Ребич може да поведе атаката. Очаква се сред титулярите да видим също Брахим Диас, Крунич и Кастийехо, които ще подпомагат Ребич в предни позиции. Все пак домакините със сигурност ще започнат с достатъчно силен отбор, който да донесе трите точки в тази среща.

Статистика:

  • Това ще бъде седмата среща между Милан и Спарта Прага, като италианците все още не са загубили в това съперничество
  • Спарта Прага загуби и трите си предишни гостувания срещу Милан, като последното им гостуване бе в кампанията на УЕФА Шампионска лига през 2003/04
  • Милан загуби два от последните си четири домакински мача в Лига Европа
  • Включително квалификационните кръгове, Спарта Прага загуби всяко от последните си пет гостувания в европейско състезание, след като победи Апоел Беер Шева в груповата фаза на Лига Европа през сезон 2016/17
  • Милан ще се стреми да започне с две поредни победи за трети последователен път в Лига Европа, след като го стори през 2017/18 и 2018/19

След като Милан е фаворит на всички букмейкъри, то може да направите залог за успех на “росонерите” с хендикап в УинБет. Букмейкърът предлага и страхотни бонуси за играчите. Офертата winbet бонус нов играч е за всички нови клиенти, които си направят нов акаунт в сайта за спортни залагания.