WinBet очаква оспорван мач между Ботев (Пловдив) и ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тази вечер ще се проведе втория полуфинал в турнира за Купата на България като един срещу друг излизат отборите на Ботев (Пловдив) и ЦСКА-София. Това ще бъде първата среща между двата тима от 1/2-финалната фаза, като "жълто-черните" са домакини.

Букмейкърът WinBet спорт онлайн дава предимство на “червените” с коефициент 2.07 за краен успех, докато ставката за победа на Ботев е 3.75. Очакванията са за оспорван двубой, като букмейкърът дава висок коефициент за над 2.5 гола – 2.41.

Финалистът от миналия сезон – Ботев (Пловдив), отново има амбиции да се класира за последния мач в състезанието. Миналата година Ботев отстъпи с 0:1 на финала на Локомотив (Пловдив) и феновете на “жълто-черните” искат повече от всичко техният любим отбор да вземе реванш от “смърфовете” в нов финал. Ботев обаче има трудно изпитание на 1/2-финалите, тъй като се изправя срещу ЦСКА.

“Жълто-черните” загубиха с 0:1 от Ботев (Враца) в първия си официален мач след дългата пауза. Тимът на Ферарио Спасов не се представи на ниво в събота и разочарова феновете си, но Ботев може бързо да се реваншира на привържениците си с успех в сряда вечер срещу ЦСКА. В двубоя срещу врачани, Ферарио Спасов заложи на всичко най-добро като сред титулярите бяха Тодор Неделев, Александър Тонев и Антонио Вутов. Наставникът на “канарчетата” остана разочарован след мача от многото пропуски, които направиха неговите футболисти.

Съставът на ЦСКА е фаворит в този мач в букмейкъра УинБет. “Червените” ще се стремят към реванш срещу този съперник, тъй като Ботев (Пловдив) ги елиминира на 1/2-финалите през миналия сезон. В зрелищен мач в Коматево, в който Ботев спечели с 3:2, последва реми на реванша 3:3 в София. В края на двубоя Ботев вкара трети изравнителен гол с двама човека по-малко  и успя да елиминира “червените”. Сега отборът на ЦСКА ще се стреми да не загуби първата среща като гост, за да не се повтори евентуален сценарий от миналата година.

ЦСКА ще замине към Пловдив след победа с 1:0 над Витоша (Бистрица) преди няколко дни. “Червените” имаха големи трудности в мача в Бистрица, а звездите на тима Али Соу, Стефано Белтраме и Греъм Кери не впечатлиха. Резервата Евандро донесе успеха на “армейците” и сега се очаква той да бъде титуляр. ЦСКА ще подходи много внимателно към срещата и ще се стреми да не допуска повече от един гол във вратата си. Техният опонент имаше проблеми в нападение в двубоя с Ботев (Враца) преди няколко дни и надали ще бъде преобразен в мача в сряда.

За тази среща в УинБет може да използвате Win Bet бонус нов клиент, ако се регистрирате преди двубоя тази вечер, с което може да увеличите средствата си за залагане.