Winbet бонус с прогноза за равностоен мач между Лестър и Тотнъм
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Един от най-интригуващите двубои от междинния 17-ти кръг на Висшата лига е между отборите на Лестър Сити и Тотнъм.

Срещата ще се проведе в четвъртък вечер от 21:30 ч. на стадион „Кинг Пауър“ като „лисиците“ са фаворити за успеха. Компанията за онлайн залози Winbet дава леко предимство на Лестър за спечелването на трите точки, но гостите от Тотнъм не биват отписвани според коефициентите, така че очакванията са за равностоен мач. Всички клиенти на букмейкъра може да използват winbet бонус за залози на тази среща, както и на всички спортни събития в тиража на бетинг оператора.

Отборите на Лестър и Тотнъм са съседи в класирането преди началото на 17-ия кръг, като домакините имат три точки по-малко от своя опонент и заемат 8-ата позиция в таблицата. Тимът на Антонио Конте обаче е с два мача по-малко, така че при определени обстоятелства може да задмине дори четвъртия в класирането Уест Хем. За Тотнъм предстоящият двубой също е от голямо значение, тъй като успехът срещу Лестър ще ги доближи до четворката и ще им даде много самочувствие в натоварената програма през декември. Двата отбора се срещнаха за последно на 23-ти май тази година, когато Тотнъм спечели с 4:2 на „Кинг Пауър Стейдиъм“. Надмощието е поделено в последните четири срещи между двата тима, като всеки от отборите е записал по две победи. В три от тези срещи имаше над 2.5 гола, така че залагащите в winbet е възможно да се насочат към пазарите за „оувър“ в предстоящия мач този четвъртък. Определено в двата състава има доста класни играчи в нападение, а Лестър и Тотнъм показаха чудесна ефективност в последните си мачове от Висшата лига.

Тимът на Лестър влиза в този двубой след убедителна победа с 4:0 у дома срещу Нюкасъл. Въпреки че Джейми Варди остана на скамейката, „лисиците“ бяха впечатляващи в офанзивен план. Юри Тилеманс, Патсон Дака и Джеймс Мадисън се развихриха при успеха на тима на Брендън Роджърс. Този резултат върна „лисиците“ на победния път, тъй като преди това бяха допуснали поражения от Наполи и Астън Вила на чужд терен, както и направиха реми 2:2 срещу Саутхемптън на стадион „Сейнт Мери“. Летър е в серия от три поредни победи, когато играе у дома. В тези три срещи отборът вкара общо 11 гола, което показва колко е силен в офанзивен план пред своите фенове. Определено „лисиците“ ще се опитат да покажат блестящата си игра в атака и да спечелят срещу Тотнъм, но трябва да бъдат и стабилни в защита, тъй като имат само една суха мрежа в изминалите пет домакински срещи.

Тимът на Тотнъм оправда очакванията на Winbet и записа убедителна победа в домакинството си на Норич с 3:0 през изминалия уикенд. Лукас Моура, Давинсон Санчес и Хьон-мин Сон вкараха по едно попадение за класическия успех на лондончани. За Тотнъм товаб е втора поредна победа в лигата, тъй като преди това сразиха новака Брентфорд с 2:0. Тотнъм е в серия от три поредни шампионатни победи, но сега предстои първи по-сериозен тест за тях от двубоя с Евертън на 7 ноември, който завърши наравно 0:0 на „Гудисън Парк“. Трябва да отбележим, че Тотнъм е допуснал три загуби в предходните си пет визити и две от тези поражения бяха в турнира Лига на конференциите. Като цяло отборът на Антонио Конте е колеблив и във Висшата лига на чужд терен. Този сезон Тотнъм загуби далеч от дома от Уест Хем, Арсенал и Кристъл Палас. Определено Лестър ще чувства, че може да спечели срещу Тотнъм, но почти сигурно този двубой ще бъде решен с не повече от един гол разлика.