WinBet очаква труден мач за Лацио срещу Удинезе
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Тази вечер отборът на Лацио гостува на Удинезе в среща от 33-ия кръг на италианската Серия “А”. Родният букмейкър УинБет онлайн очаква трудна визита за “орлите” на “Дачия Арена”. Коефициентът за победа на столичани е 2.05, докато ставката за знак Х е 3.60 Успехът на Удинезе в Winbet пък е оценен на 3.65.

Лацио бе сред кандидатите за титлата то преди десетина дни, но вече може да се каже че тимът на Симоне Индзаги няма шансове за Скудетото и ще се задоволи с място в топ 4 на Серия “А”. “Орлите” загубиха последните си три двубоя в първенството, с което се смъкнаха на 4-ото място в класирането. Сега Лацио има комфортен аванс от 14 точки пред петия Рома, така че мястото им в зона Шампионска лига не е под въпрос.

В миналия кръг Лацио допусна малко очаквана загуба у дома с 1:2 от Сасуоло. Преди това римските “орли” бяха надиграни с 2:1 от Лече, както и с 3:0 от Милан. Последният успех на тима бе срещу Торино с 2:1 в края на месец юни. Като гост Лацио има 3 победи и 2 загуби в последните си 5 мача в лигата. Възпитаниците на Симоне Индзаги се разписаха във всяка една среща, като 4 от двубоите предложиха попадения в двете врати. Опцията Гол/Гол за предстоящия им мач с Удинезе в УинБет е с 1.69 коефициент.

Отборът на Удинезе заема 15-ата позиция в таблицата с актив от 35 точки. Домакините все още не са си гарантирали оставането в Серия “А” и ще бъдат пределно мотивирани да вземат точки срещу Лацио. Удинезе има 2 победи, 2 загуби и 1 реми в изминалите си пет срещи в лигата. Тимът се представя по-добре на чужд терен напоследък, след като в предходните си пет домакински срещи няма победа. В миналия кръг Удинезе загуби с 1:3 от Сампдория на собствен терен, с което допусна второ поражение в последните си три домакинства. Удине получи 8 попадения за този период, като вкара 5 гола, така че домакинските им мачове са доста резултатни.

В първия мач между двата отбора през този сезон на 1 декември 2019 година, Лацио спечели с 3:0 на “Стадио Олимпико”. Чиро Имобиле вкара 2 гола за успеха на “орлите”, а едно попадение добави Луис Алберто. Лацио спечели всичките последни пет мача срещу Удинезе, така че може да се нарече фаворит за успеха в предстоящия двубой. Доста хора може да използват своя winbet бонус спорт за залог за победа на гостите. Коефициенът си струва, но проблемът е лошата форма на Лацио. В сряда вечер ще разберем дали “орлите” ще се върнат на победния път или ще запишат нов разочароващ резултат.