WinBet предвижда успех за РБ Лайпциг в Бундеслигата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Един от най-големите онлайн букмейкъри - WinBet онлайн спртни залози, предвижда успех за за отбора на РБ Лайпциг срещу Фрайбург при подновяването на Бундеслигата. Двубоят между двата тима е в събота, 16 май, от 16:30 ч. на "Ред Бул Арена" като "червените бикове" са фаворити за успеха с 1.32 коеф.

 

РБ Лайпциг ще покаже амбиции за титлата

Въпреки че спечели само два от седемте си мача преди почивката заради коронавируса и загуби преднина от четири точки спрямо Байерн и в момента са на пет точки зад баврците, Лайпциг все още може да бъде включен в битката на титлата. Никой отбор не е загубил по-малко мачове влигата от Лайпциг (3) този сезон и техният рекорд от 26 гола, допуснати в 25 мача, е подобрен само от лидерите на лигата. Възпитаниците на Юлиан Нагелсман загубиха само един от 12-те си мача на своя стадион „Ред Бул Арена“ и атаката им се оглавява от един от най-горещите нападатели в Европа – Тимо Вернер, който е вкарал 21 гола от общо 62-те попадения на Лайпциг в лигата. Вернер, който бележи гол средно на всеки 98 минути през този сезон, има особено силен рекорд срещу Фрайбург, като отбеляза десет пъти в 11 предходни срещи.

Фрайбург изпитва трудности на чужд терен

Тимът на РБ Лайпциг е отбелязал средно 2.9 гола на собствен терен през този сезон и би трябвало да запише убедителна победа над Фрайбург, които взеха само седем точки в десет гостувания от септември насам. Единствената победа на гостите за този период дойде в Майнц с 2;1, като тимът допусна четири гола след това при загубата от Кьолн с 0:4. Домакините обаче са запазили само 2 сухи мрежи този сезон, което дава някакви шансове на Фрайбург да намери мрежата. Гостите все пак са 8-ми в класирането и не са отбор за подценяване. Те надиграха Унион Берлин в последния мач преди паузата с 3:1 у дома, а преди това загубиха от Борусия и Фортуна съответно с 0:1 и 0:2.

“Червените бикове” ще бъдат готови да се забавляват

Домакините отбелязаха три или повече гола в седем от последните си десет домакински мача във всички състезания, а тази серия включва победа с 8:0 над Майнц. Фрайбург са загубили при всяко от трите си гостувания на РБ Лайпциг в Бундеслигата. Надали нещо по-различно ще се случи в предстоящия мач. Лайпциг ще хвърли всички сили за победата, за да остане близо до лидера Байерн. Вие може да пробвате победа с хендикап за тима на РБ Лайпциг с предоставените win bet бонуси, като коефициентите за хендикап -1 и хендикап-2 в полза на домакините са доста добри.