WinBet с атрактивни коефициенти за подновяването на Първа лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Този уикенд се подновява българското първенство

Букмейкърът Winbet предлага доста добри коефициенти за мачовете от елитната ни дивизия.

Голямото дерби на старта на втория дял на българския шампионат е между Левски и ЦСКА в събота от 14:45 часа, като в сайта на Уинбет лек фаворит е тимът на Левски с коефициент 2.38 за краен успех. Успехът на ЦСКА пък е оценен на 3.00 коефициент, докато равенството е 3.25 коеф. В приложението на букмейкъра Winbet може много лесно да разгледате допълнителни пазари на дербито, като сред тях са за брой голове, хендикап, полувреме/краен и точен резултат. Ако очаквате ниско резултатен двубой между двата гранда на родния футбол, то коефициентът за под 2.5 гола е 1.65.

Шампионът Лудогорец пък е изявен фаворит да спечели домакинството си на Ботев Враца. “Орлите” са с нисък коефициент за победа – 1.14. Очакванията са Лудогорец да запише убедителна победа в официалния дебют на Павел Върба начело на тима. Шансовете на гостите от Враца за победа на “Лудогорец Арена” са оценени с 20 коефициент и това е ставка за любителите на атрактивните залози.

Дербито на Пловдив между Ботев и Локомотив също ще предизвика голям интерес този уикенд. Мачът е в неделя като WinBet дава предимство на “черно-белите” – 2.36 коеф. за победа на Локомотив. Успехът за Ботев Пловдив пък е оценен на 3.00, а евентуално реми в срещата – 3.30 коефициент. Ако смятате, че ще паднат попадения в двете врати, то може да изберете опцията Гол/Гол.

В другите срещи при подновяването на българското първенство през уикенда, прави впечатление, че Берое е фаворит за успеха срещу Етър. “Зелено-белите” са домакини в срещата и коефициентът за тяхна победа е 1.64. Димитър Димитров – Херо привлече доста играчи през зимата, които на пръв поглед имат добри визитки. Берое би трябвало да стартира с победа, като същото важи и за тима на Черно море, който гостува на Дунав в неделния следобед.

Иначе кръгът стартира с малко столично дерби между Царско село и Витоша, като ‘царете’ са фаворити за успеха с 1.55 коефициент.