Winbet със специални пазари за Висшата лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Отново виждаме много голове в първенството, но липсват корнери

На Великден стават чудеса. Головете във Висшата лига на Англия се завърнаха с пълна сила, а Мохамед Салах сложи край на дългата серия мачове без попадение. Египтянинът е едно от горещите предложения на Winbet в тазседмичните специални залози.

Всички специални пазари във Висшата Лига на Англия ще откриете във секцията спорт на сайта на Winbet.

 Головете и картоните има, корнери – не чак толкова

Головете във Премиършип най-после се завърнаха. Дълга суша и кръгове с около 20 попадения белязаха началото на годината, а предходният кръг бе най-резултатният от Нова година наса. Паднаха цели 38 гола, а очакванията, че световните квалификации ще се отразят добре на първенството се оказаха правилни. За този кръг пазарът над 28.5 гола за целия кръг изглежда примамлив с коефициент от 2.50. Но все пак не забравяйте, че на Ливърпул предстои домакински двубои, а шампионите са отбелязали само едно попадение за над 11 часа като домакин.

Нормата за жълти картони също бе изпълнена. 32 жълти картона и 1 червен бяха вдигнати от съдиите през този кръг. Средните стойности по тези показатели пък се повишиха до 29.8 и съответно 1.54 за кръг. Това е и много близо до предложението на Winbet за над 32.5 картона, оценено на 2.25.

Броят на корнерите пък значнително се стопи. Макар кръгът да започна обещаващо, битката между Лестър и Манчестър Юнайтед завърши само с два корнера, което направи този кръг един от най-слабите по този показател със само 85. Ако смятате, че в предстоящият кръг отборите в Англия ще наваксат през този кръг, значи можете да се обърнете към пазара над 95.5 корнера, чийто коефициент е 1.35.

През изминалият кръг станахме свидетели и само на една дузпа. Така средният показател тук е точно три на уикенд. Залозите за Над 3.5 дузпи за кръга се оценяват на 2.75.

При головете положението бе не по-малко интересно. От среден брой голове 3.8 така и не видяхме хеттрик. През сезонът броят им си остана девет. Ако смятате, че 10-ти ще бъде добавен в актива точно този уикенд, то вие ще бъдете посрещнати от апетитна ставка от 7.50.

Салах се отпуши, но не и на Анфийлд

След шестседмична суша Мохамед Салах най-после счупи каръка срещу Арсенал. Но все пак на домакински терен египтянинът не е вкарвал повече от два месеца и в резултат на това той вече не е топ-реализаторът на Висшата лига. Тази седмица предложението на Winbet е Мохамед Салах и Кевин де Бройне – над 1.5 гола при коефициент 1.90.

Хари Кейн зае първата позиция, измествайки тарана от Египет. Трети зад него се намира Бруно Фернандеш. Когато бяха за последно едновременно на терена паднаха общо три попадения. Затова и смятаме, че предложението Хари Кейн и Бруно Фернандеш над 1.5 гола е интересно. Коефициент от 2.35 също не изглежда зле.

Уест Хям и Лестър гарантират резултатност

В търсенето на фаворит в отборната надпревара по резултатност имайте предвид, че от преместването на Уест Хям (7.00 на новият им стадион, мачовете с Лестър (5.75) често са истинско голово шоу.

Арсенал (3.75) гостува на аутсайдера Шефилд Юнайтед, който до три седмици вероятно ще отпадне от надпреварата. След напускането на Уайлдър, остриетата пуснаха цели 9 гола в три мача, но точно Арсенал не са майстори в реализирането на попадения на чужд терен. Пък и гостуването в Шефилд е между двата четврътфинални мача срещу Славия Прага в Лига Европа.

Бърнли (7.00) са с второто най-слабо нападение във Висшата лига, като по-малко голове при гостуване от Нюкасъл (10.00) са вкарали само Шефилд. Освен това от създаването на Премиър Лийг на Търф моор са паднали общо 7 гола в 4-ри срещи между кандидатите за изпадане.

Тотнъм (6.25) пък спечелиха два пъти турнира в Специалните залози през февруари и март, но при всички случаи гости им бяха слабаци. Срещу отборите от горната половина на класирането забелязваме, че броят на головете е по-малък, а последните три подобни двубоя завършиха 0:2 срещу Лестър, 1:3 срещу Ливърпул и съответно 0:1 срещу Челси. В неделя пък ще посрещнат единственият отбор в Премиършип, който няма загуба при гостуване през този сезон. Манчестър печелят точки, но пък не реализират много голове. От колосалната победа срещу Саутхямптън те са отбелязали само 12 пъти в седем мача, а при гостувания резултатът е още по-зле – шест в осем мача през тази година.

За феновете на английският футбол от Winbet  са подготвили и един специален турнир наречен Winbet Open Premier League, който ще продължи до финала на Висшата Лига през юни. Той е с общ награден фонд от 55 555лв., а в него автоматично вземат участие всички потребители, които са поставили единични залози на мач от Висшата лига. Ограничения за размера и броя на залозите и коефициентите няма.

Всички участници трупат точки в зависимост от реализираната нетна печалба от залози, с която участват и месечното, както и в генералното класиране в турнира. Голямата награда за първото място е 5 555лв.