google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Днес започва новият сезон в беларуското първенство.

Българският букмейкър УинБет БГ предлага залози за всички двубои от първия кръг на шампионата. В четвъртък в букмейкъра са достъпни и двата мача от беларуската Висша лига, като сезонът ще бъде открит с двубоя между Енергетик БГУ и БАТЕ Борисов.

Доста изненадващо през миналия сезон отборът на БАТЕ Борисов не спечели титлата в Беларус. Клубът напълно доминираше през 21 век като бе спечелил 13 поредни титли в страната, преди Динамо Брест да сложи край на хегемонията им през миналия сезон. През новата кампания БАТЕ Борисов ще се стреми да си върне шампионската титла и целта им е убедително начало на сезона.

Първият двубой от сезон 2020 е гостуването на БАТЕ на Енергетик БТУ в четвъртък от 16:00 ч. Букмейкърът УинБет дава голямо предимство на БАТЕ Борисов да спечели двубоя, въпреки че ще играе на чужд терен. Коефициентът за краен изход 2 е 1.26, докато победта за Енергетик БТУ е 9.40 коеф. Домакинита финишираха на 12-ото място през миналия сезон. Те записаха 5 победи, 3 равенства и 2 загуби в последните 10 мача. В двубоите си срещу БАТЕ Борисов от миналия сезон обаче тимът допусна тежки поражения с резултати 0:4 и 1:4.

Отборът на БАТЕ Борисов вече има зад гърба си две официални срещи през 2020 година. Тимът записа две победи в турнира за Купата на Беларус, след като надигра с резултати 2:1 и 3:1 състава на Динамо Минск на 1/4-финалната фаза. БАТЕ Борисов влиза като големия фаворит в първия си мач от първенството и се очаква да стартира сезона в лигата с победа.

Втората среща за деня в беларуския шампионат е между Шахтьор Солигорск и Торпедо-БелАЗ. Домакините са трети от изминалия сезон и са фаворити в срещата с 1.39 коефициент за победа. Гостуващият тим пък ще търси реванш за двете поражения от Шахтьор преди седмици в турнира за Купата на Беларус.

С бонус от Winbet може да залагате с повече средства на всички мачове от първенството на Беларус, като шампионът Динамо Брест ще стартира сезона в петък с домакинство на новака Рух Брест.