Winbet Слот Турнир с Кеш Награди за 150 000лв.
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Уинбет организира слот турнир с игрите на EGT Digital, който е с награден фонд на обща стойност 150 000лв.

Промоцията на WINBET Слот турнир стартира на 1 март и ще приключи на 3 април в 21:00 часа и важи за всички активни играчи, които искат да се забавляват с игрите на EGT Digital и да се възползват от щедрия награден фонд от 150 000 лева. Клиентите трябва да направят залозите си с помощта на реални средства.

Точките се смятат по следния начин: Всички залози на стойност 10 лева се изравняват на една точка в класирането. Да вземем за пример ако играч е съставил залог с 10 лева, тогава той получава една точка в класацията. Всички игри на EGT Digital участват в промоцията, а в случай че поставите залог с помощта на бонус баланс и друга оферта, която е активна, той няма да се брой за квалифициращ.

Всеки един потребител ще колекционира точки в различните класирания, включително и в генералното. Можете да видите по кое време и в кой часови диапазон ще бъдат обявени класиранията на winbet.bg. Всяко едно от класиранията ще се актуализира. По-хубавата новина е, че по време на дневните класирания ще се раздават печалби на стойност от 5000 лева като безплатни игри или кеш печалби. Когато играчът се класира, той ще може да получи наградата си до два часа, след като класирането е свършило. Ако се стигне до равен брой точки – играчите ще си поделят наградата.

Това е дейност за лица над 18 години и участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.