WINBET сочи Боби Михайлов като изявен фаворит
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Букмейкърът на практика отписа шансовете на Димитър Бербатов

Президентът на БФС Борислав Михайлов почти сигурно ще запази поста си и след днешния Конгрес на централата, който ще се проведе в Националния дворец на културата в столицата.

WINBET сочи Боби Михайлов като изявен фаворит 1

Това сочат коефициентите, предлагани от букмейкъра WINBET за очаквания с огромен интерес сблъсък за управленското кресло.

Ставката за успех на Михайлов е 1.50, а коефициентът за евентуален успех на основния му конкурент Димитър Бербатов е 2.40.

WINBET е основен спонсор на ЦСКА София – клубът, който най-ревностно подкрепя Бербатов по време на предизборната кампания.

Любопитно е да се отбележи, че коефициентът за победа на бившия вратар на националния отбор се стопи за няколко часа в първия ден на седмицата – от 1.75 до 1.50,  докато този на екс-нападателя на Манчестър Юнайтед скочи от 1.95 до 2.40.

В спора за президентския трон се включват още четирима кандидати – Христо Порточанов, Ивайло Фражев, Христо Христов и Георги Захариев. Техните шансове за краен успех обаче се оценяват като илюзорни, като всеки един от тях получава коефициент 51.00.

Миналата седмица от БФС обявиха, че 508 от клубовете в страната са излъчили свой представител-делегат за Конгреса. Именно с техните гласове ще бъде избран и президентът на централата.