WINBET сочи Брайтън за фаворит в домакинството на Ман Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Чайките" могат да победят "червените дяволи" според бетинг оператора

Отборите на Брайтън и Манчестър Юнайтед се срещат тази вечер от 22:00 часа в отложен мач от 28-ия кръг на Висшата лига. Двата отбора преследват своите цели – домакините класиране в европейските клубни турнири, а гостите да запазят мястото си в топ 4 и да спечелят квота за Шампионска лига. Наскоро Ман Юнайтед елиминира Брайтън след дузпи в 1/2-финалите на ФА Къп, а сега “чайките” ще търсят реванш. Според winbet букмейкър това е възможно – Брайтън е фаворит за успеха. Хазартният оператор дава 2.09 коеф. за победа на “чайките”, докато ставката за успеха на тима на Ерик тен Хаг е 3.57.

Брайтън записа страхотна домакинска победа с 6:0, когато се изправи срещу Уулвърхемптън в мач от Висшата лига на 29 април. Преди последния двубой, отборът бе без победа от два поредни мача с общо 1 поражение и 1 равенство за периода. Да бъдеш домакин се оказа сериозно предимство в последните 10 мача на Брайтън. Отборът домакин регистрира победа 5 пъти и не е побеждаван в 8 двубоя. Четири от предходните пет мача на Брайтън доведоха до над 2,5 гола, като и двата тима отбелязаха в три от тях.

Визитата на Брайтън определено ще бъде сериозно изпитане за Ман Юнайтед. При победа гостите ще увеличат аванса си от седем точки пред петия Ливърпул и в същото време ще излезнат трети в класирането, изпреварвайки Нюкасъл. В последния си мач в лигата тимът на Ерик тен Хаг надви Астън Вила с 1:0 у дома. Ман Юнайтед има четири успеха и едно реми в последните пет срещи, така че доста хора може да ги подкрепят да не загубят гостуването на Брайтън, а коефициентът за двоен шанс Х2 в Winbet не е никак нисък.