Winbet сочи Лудогорец като тотален фаворит срещу Ботев Пд у дома
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Орлите" посрещат "жълто-черните" с мисъл за Лигата на конференциите.

Лудогорец и Ботев Пловдив ще премерят сили един срещу друг в мач от 9-ия кръг в родната efbet Лига.

Двубоят между “орлите” и “канарчетата”, който ще се състои на стадион “Хювефарма Арена” в Разград, започва от 20:00 часа, а главен съдия на срещата ще бъде Красен Георгиев.

Във временното класиране шампионите заемат 7-ото място с 12 точки след 6 изиграни мача, а “жълто-черните” са на 11-ата позиция с 8 пункта.

В последния си двубой за шампионата Лудогорец разби Берое с категоричното 5:0 у дома, а Ботев записа победа с 3:1 над Славия.

Възпитаниците на Ивайло Петев ще направят генерална репетиция преди първия си сблъсък от груповата фаза на Лигата на конференциите, който е срещу Спартак Търнава у дома в четвъртък, 21 септември.

Звездният бранител Антон Недялков и централният нападател Квадво Дуа са близо до завръщане на терена за Лудогорец, което е добра новина за “орлите”.

Новият треньор на Ботев Пловдив Душан Керкез обаче има сериозни проблеми със състава си, след като Мохамед Брахими, Дилан Мертенс, Амаду Думбуя, Уме Емануел и Реда Рабей са с тварми, стражът Хидайет Ханкич получи контузия по време на тренировка, а Станислав Работов е измъчван от вирусно заболяване.

От Winbet.bg са категорични, че Лудогорец е фаворит за успех довечера с коефициент от 1.27 срещу такъв от 10.50 за гостите. Равенството пък е оценено на 6.25.

Ето и вероятните стартови състави:

Лудогорец: Слуга, Сон, Вердон, Русо, Фон Витри, Гонсалвеш, Пьотровски, Текпетей, Янков, Кайо Видал, Руан

Ботев Пловдив: Кайзер, Ето’О, Ван Хертум, Там, Балоянис, Карабельов, Перера, Акере, Попов, Колев, Секулич